Zachte speelkubus - Jungle

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP372

De fijne motoriek, zintuigen en de speelgoedcollectie van je baby gaat erop vooruit als je deze zalige, zachte speelkubus in huis haalt.

Er valt zoveel te ontdekken, te zien, te voelen. Ben je op zoek naar een hip babyspeeltje dan ben je bij Wee Gallery écht wel aan het juiste adres.

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8010

Zachte en hippe speelkubus Jungle komt uit de contrastrijke collectei van Wee Gallery en zorgt voor heel wat speelplezier voor baby's en peuters. Je kan ermee draaien, rollen, gooien, hem bewonderen, aan voelen en zo veel meer.

Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 12,5 cm
Materiaal buitenkant: 100% organisch katoen - binnenkant: kubus uit schuim
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek
Herkomst: geproduceerd in India op een duurzame en ethisch verantwoorde manier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414140.105
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.