Zalig zachte Little Ones handzeep - Peer - 295 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM503

Voor elke mama is niets natuurlijkers dan hun baby te verzorgen. Met de producten van Attitude kan je je met een gerust hart op de beste verzorging voor je schattebout concentreren.

Deze wasschuim voor handjes, wast en verzorgt diegenen die ons dierbaar zijn en in alle veiligheid zonder ze bloot te stellen aan chemicaliën.

5,51 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 44008

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeHandzepen

Little Ones Schuimende handzeep van Attitude is mooi en zacht vanbuiten en vanbinnen. Perfect verzorging dankzij natuurlijke ingrediënten met de zachte geur van peer.

Gebruiksaanwijzing: een kleine hoeveelheid tussen de handen wrijven en uitspoelen.
Voor uitwendig gebruik.

Inhoud: 295 ml

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.160.060.37
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.