Zonnecrème SPF 30 - parfumvrij - 150 g

Zorgeloze zonnecrème SPF 30 - parfumvrij - 150 g

Staat: Nieuw product

Attitude

DM619

En zorgeloze zonnebescherming! Deze natuurlijke zonnecrème factor 30 op mineraal basis werkt niet in op de natuurlijke verdedigingslinie van de huid. Ideaal om veilig te genieten van de zon!

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16005

TypeZonnecrèmes

ATTITUDE zonnecrème SPF 30, parfumvrij en niet getest op dieren. In deze zonnebrand zitten enkel plantaardige ingrediënten, volledig vegan. Hypoallergeen en dermatologisch getest. Om jezelf en je kroost zorgeloos tegen de zon te beschermen.

Gebruiksadvies:

  • 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen op de huid.
  • Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is.
  • Niet smeren op een natte huid.
  • Als er nog steeds een witte laag zichtbaar is, blijf dan wrijven om het beter te verdelen.
  • Breng opnieuw aan na elke 2 uur normale activiteit, na 40 minuten zwemmen of zweten en onmiddellijk na het drogen van de handdoek.

Inhoud: 150g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71650.16
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.