Amusant krimpie dinky knutselset - Plastique magique

Staat: Nieuw product

DJECO

Atelier Au Bonheur Des Filles (16)

Er is niets leuker dan met je zelfgemaakte creaties spelen in een leuk decor. Maar eerst moet je zelf aan de slag! Leg schrinkelpapier op het...

9,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Leeftijdvanaf 7 jaar

Er is niets leuker dan met je zelfgemaakte creaties spelen in een leuk decor. Maar eerst moet je zelf aan de slag! Leg schrinkelpapier op het voorbeeld, zo kan je makkelijk de figuren overtekenen en inkleuren. Knip zorgvuldig jouw personage uit en leg het schrinkelpapier in de oven. Na een paar minuten in de oven, worden de kleuren intens en wordt het plastic 7 keer zo klein. Magisch!

Voor mini-kunstenaars vanaf 7 jaar. Komt met 2 schrinkelpapieren, 1 decor, 2 voorbeeldvellen en 6 voetjes om de figuren in recht te zetten. Keuze tussen 4 ontzettend leuke uitvoeringen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.14.10.417
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Atelier Au Bonheur Des Filles
Inspiratie en stories