Amusant krimpie dinky knutselset - Plastique magique

Staat: Nieuw product

DJECO

Atelier 'Au Bonheur Des Filles' (16)

Er is niets leuker dan met je zelfgemaakte creaties spelen in een leuk decor. Maar eerst moet je zelf aan de slag! Leg schrinkelpapier op het...

9,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Leeftijdvanaf 7 jaar

Er is niets leuker dan met je zelfgemaakte creaties spelen in een leuk decor. Maar eerst moet je zelf aan de slag! Leg schrinkelpapier op het voorbeeld, zo kan je makkelijk de figuren overtekenen en inkleuren. Knip zorgvuldig jouw personage uit en leg het schrinkelpapier in de oven. Na een paar minuten in de oven, worden de kleuren intens en wordt het plastic 7 keer zo klein. Magisch!

Voor mini-kunstenaars vanaf 7 jaar. Komt met 2 schrinkelpapieren, 1 decor, 2 voorbeeldvellen en 6 voetjes om de figuren in recht te zetten. Keuze tussen 4 ontzettend leuke uitvoeringen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.14.10.417
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier 'Au Bonheur Des Filles'
Inspiratie en stories