Badboek - Who's in the water?

Geweldig badboekje met allemaal leuke diertjes

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP094

Maak kennis met een guitige olifant, otters, pinguïns, nijlpaarden en al hun vriendjes die net zoals jij het liefst van al plonsen in het water. De pagina's in dit zwart wit badboek krijgen kleur als je er water over laat komen. Fijn om in bad of in de tuin mee te spelen en op ontdekking te gaan.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG653

Wie leeft er allemaal in het water? Je ontdekt het allemaal in dit badboekje van Wee gallery. De prachtige zwart-wit prenten komen helemaal tot leven als je er water op laat komen.

Niet gemaakt om te gebruiken bij doorkomende tandjes. Met een droge doek proper maken, niet wassen.

Sommige badproducten kunnen de kleuren aantasten.

Verpakt in een stijlvolle leuke doos, wat het een ideaal pakje voor een verjaardag, doopsel, etc maakt!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.030.170.15
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/04/2021
Erg leuk boek in het water.
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.