Badspeeltje - Elvis gold dots

Veilig badspeeltje met nostalgische vibes uit natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

KZ31263

Elvis, the golden polka dot duck houdt van samen in bad gaan. Lekker spetteren en plonsen in het water, wilde avonturen beleven of gewoon rustig wat ronddobberen. Elvis vindt alles leuk zolang het maar met jou is!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-DSW-UNIT-G

TypeBadspeelgoed
KleurCrème
DiertjesEend

Badspeeltje Elvis Gold Dots van Oli & Carol uit Spanje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en hand beschilderd met natuurlijke pigmenten. Ze zijn hygiënisch, duurzaam en veilig om in te bijten voor de kleintjes. Ideaal als speelgoed voor in bad en volkomen veilig voor kinderen, zorgeloos spelen!

Dit badeendje komt uit de collectie van Vintage Animals en is ontworpen met inspiratie uit de jaren zestig in zachte natuurlijke tinten. Deze charmante en nostalgische dieren zullen ongetwijfeld snel jouw baby's favoriet worden.

Materiaal: natuurrubber, met de handbeschilderd (dit maakt elk stuk uniek)
Herkomst: Designed in Barcelona, gemaakt in Marokko.
Afmetingen: 6 x 7,5 x 7,4 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
76.560.35
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.