Beestige knutselset rijgen - Mijn Dieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ857

Atelier Les Petits van DJECO (39)

Maak de mooiste, decoratieve, wilde én unieke dieren met deze Les Petits knutselset van Djeco. 

Knip, plak en vouw, rijg en maak de beestjes af met vouwbare chenilledraad, zo ziet deze krokodil, slang en tijger er meteen exotisch uit!

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08978

CollectieLes Petits
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenRijgen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Knotsgekke knutselset rijgen Mijn Dieren komt uit de Les Petit lijn van Djeco. Ideaal om samen met je kleine knutselfan aan de slag te gaan en de mooiste 'rijgslangen', 'parelkrokodillen' en andere vreemde beesten te maken.

Inhoud knutseldoos: 3 kartonnen bladen met figuurtjes, 9 chenille draden in verschillende kleuren, 45 parels

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 23 x 4 x 22 cm

_

Creatief bezig zijn kan je van jongs af aan stimuleren en de Les Petits lijn van DJECO is een ideaal hulpmiddel om samen en creatief aan de slag te gaan. Deze knutselsets zijn aangepast aan de allerkleinsten en zitten boordevol leuke ideeën, technieken, kleur en plezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ann Marie P.
  •  de 29/06/2021
op basis van de verpakking . Ik heb het product nog niet gebruik
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Atelier Les Petits van DJECO
Inspiratie en stories