Bewegende dieren set uit de savanne*

Bewegende dieren set uit de savanne*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ31550

Les histoires du soir by Moulin Roty (16)

Is het een kromingo? Een flamihoorn? Een zebradil? Zou kunnen, met deze leuke bewegende dieren set creëer je de gekste fantasiedieren. Elk dier...

13,90 €

5,56 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLes Petites Merveilles
TypeSpelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 60 %
Is het een kromingo? Een flamihoorn? Een zebradil? Zou kunnen, met deze leuke bewegende dieren set creëer je de gekste fantasiedieren. Elk dier bestaat uit 3 onderdelen, die je naar hartelust kan mixen en matchen. Een eenvoudige splitpen houdt je lievelingsdier bij elkaar. Je bent nu helemaal klaar om een spannende voorstelling te beginnen! De Savanne set bevat 10 splitpennen, een zebra, een krokodil, een flamingo, een neushoorn en een panter. Geschikt voor gevaarlijke dierenliefhebbers vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories