Cool badboek - Waterdraak Fridolin

Staat: Nieuw product

Haba

HAB253

Fridolon is een waterdraak. Gelukkig is hij erg zachtaardig en gaat hij graag in bad. Ideaal om boven te halen als het badmoment wat moeilijk gaat of om gewoon leuk mee te spelen en te 'lezen' in het water.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303604

CollectieVoor baby's
TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Waterdraak Fridolin zorgt op elke pagina voor plezier en afwisseling - compleet zonder tekst, maar met boeiende kleurrijke afbeeldingen. Dankzij de zandvulling drijft het boek rechtop op het water, ideaal voor in het grote of kinderbadje!

Afmetingen: 14,5 x 55 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: geschikt voor kleintjes van 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.020.220.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.