Creatieve set - Een boek om te versieren

Leuk knutselsetje met glitterstiften, stickers en pailletten

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA165

Mini cadeautjes, maxi pret! (281)

Met het nieuwe schooljaar in zicht is dit misschien wel een perfect cadeautje voor jouw pientere meid. Een leuk noteboekje om in te schrijven of in te tekenen en helemaal te personaliseren met alle bijhorende applicaties.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104711

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knutselset van Souza for Kids! 'een boek om te versieren' met glitterstiften, applicaties, stickers en pailletten om een prachtige cover te maken.

Souza for kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.040.210.24
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories