Creatieve verhalenkaarten - Tell me a story

Staat: Nieuw product

Eeboo

Woordenschat, chronologie, oorzaak-gevolg, maar ook de fantasie en verbeelding van kids worden geoefend tijdens het maken en vertellen van...

13,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9650454

Woordenschat, chronologie, oorzaak-gevolg, maar ook de fantasie en verbeelding van kids worden geoefend tijdens het maken en vertellen van verhalen. Zo stimuleren de verhalenkaarten van eeBoo de taalontwikkeling van je kind.

36 themakaarten zitten verpakt in een doosje en kids kunnen er alleen of samen mee aan de slag. Op de kaarten staan personages, plaatsen en voorwerpen afgebeeld die regelmatig wederkeren. De herkenning van de figuren zorgt ervoor dat kids verbanden leggen tussen de verschillende scenario's - ideaal om een verhaal op te bouwen!
De Tell me a story verhaalkaarten komen in diverse uitvoeringen en zijn geschikt voor creatieve verhalenvertellers vanaf 3 jaar.

Opgelet: de 'Volcano island' set bevat 40 kaarten ipv. 36.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11132.50.35
Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo ! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!