DIY knutselset - Kitty - Windgong

Complete set om een rinkelend kattenklokje in elkaar te knutselen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1036

Kitty is een kattenklokje om zelf te maken: belletjes, houten kralen en geïllustreerde kegeltjes worden geregen op de met was behandelde katoenen draden die aan de bijgeleverde standaard worden bevestigd.

Als de snaren worden rondgedraaid, fonkelt en rinkelt Kitty aangenaam. Zalig zelfgemaakt

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07955

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 5 jaar

DIY Knutselset Kitty Windgong van DJECO is een leuke knutselset met aantrekkelijke glinsterende afwerking en stap-voor-stap instructies die je kind helpen tijdens het knutselen.

Inhoud set: 1 geperforeerde plaat, 8 kegels, 1 set gekleurde houten kralen, 5 garens van waskatoen, 5 belletjes, 1 vel stickers, 1 instructieblad.

Afmetingen: 18 x 40 cm - doos: 20 x 26 x 4,5 cm

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Do It Yourself is een knutsellijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!