DIY - Knutselset - Light and shadow

Knutselpakket met prachtige vlinderlantaarns

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1041

Vergeet die prikblok met vormen maar en maak kennis met creatief prikken 2.0 !

Maak 2 prachtige lantaarns door de zijkanten op de aangegeven plekjes netjes en kunstig te prikken. Creëer zo een mooi patroon dat zichbaar wordt zodra de avond valt en de lantaarns worden aangestoken.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07975

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knutselpakket Light and Shadow van Djeco is een fijne creatieve activiteit voor iets grotere kids. Prik de papieren lantaarns met een priknaald en prikmat en maak 2 mooie kunstwerkjes die je kan verlichten met de bijgeleverde LED-kaarsjes.

Inhoud: 2 assorti lantaarns (12 x 8 cm / 16 x 10 cm), 2 LED-kaarsen (inclusief batterijen), 1 prikblok en 1 prikker. Gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier en karton.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 20 x 20 cm

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!