DIY knutselset Lotus Fairy - Dromenvanger

Maak je eigen dromenvanger om boven je bed te hangen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1040

Mini cadeautjes, maxi pret! (122)

Een fijne creatieve activiteit en mooi item om in je kamer op te hangen en nare dromen weg te houden...

Met deze complete creatieve kit kan je perfect je eigen poëtische dromenvanger maken, door de afbeelding van de fee te versieren met gekleurde draden, kralen, linten en veren.

11,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07963

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 7 jaar

DIY knutselset Lotus Fairy Dromenvanger uit de DO IT YOURSELF collectie van DJECO. Met deze set kan je een unieke dromenvanger maken om boven je bed te hangen en ervoor te zorgen dat boze dromen voorgoed voorbij zijn.

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Afmetingen verpakking: 20 x 26 x 3,5 cm - dromenvanger: 15 x 40 cm

_

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories