DIY set - Maak je eigen jurk

Compleet knutselsetje om je eigen prinsessenjurk te knutselen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA162

Een prinsessenjurk zelf maken? Het kan met deze handige DIY 'Maak je eigen jurk'-set van Souza for Kids! Hiermee kan je makkelijk zelf aan de slag om je eigen creatie te maken.

Leuk om samen met je dochter te doen of toch wat van jezelf in haar nieuwe prinsessenjurk te leggen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104714

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurRoze
Leeftijdvanaf 6 jaar

DIY 'Maak je eigen jurk' set om helemaal zelf een prachtige Souza for Kids!-jurk te maken voor jouw kleine prinses.

Inhoud doos: 3 stroken tule in verschillende tinten roze, 1 lint, 1 elastische band, Souza-label en een bloemencorsage. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Souza for kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.040.240.22
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.