badboek 'Dierenmatrozen ahoi!'

Drijvend badboekje - Dierenmatrozen ahoi!

Staat: Nieuw product

Haba

HAB252

Dierenmatrozen ahoi! Dit boekje mag je gewoon mee in bad nemen. Ideaal om naar te kijken of te laten drijven als je geniet van een verfrissend badje.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De leuke dierenmatrozen op dit zacht badboekje van HABA zorgen op elke pagina voor plezier en afwisseling - compleet zonder tekst, maar met boeiende kleurrijke afbeeldingen. Dankzij de zandvulling drijft het boekje rechtop op het water, ideaal voor in het grote of kinderbadje!

Afmetingen: 14,5 x 55 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: voor kleintjes van 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 


Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.020.220.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303603