nachtlamje - Hulpvoertuigen

Dromerig nachtlampje - Hulpvoertuigen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB083

Zodra dit fijne nachtlampje van Haba in het donker automatisch aangaat, rukken de hulpvoertuigen uit.

Kleine slaapkoppen kunnen dan meeleven met de spannende interventies van politie, brandweer en andere hulpverleningsdiensten, tot hun ogen langzaam maar zeker dichtvallen.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302834

TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte
Type verlichtingnachtlampje

Prachtig HABA-nachtlampje voor zacht in slaap te vallen. Het lampje tovert moeiteloos 6 schattige veranderende afbeeldingen op het plafond tovert. Zo is je kindje nooit meer bang in het donker en is hij hopelijk snel vertrokken voor een zachte nacht!

Ca. 360° draaibaar en ledlamp meegeleverd.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Afmetingen 9 x 7,5 x 10 cm

Materiaal: kunststof

Soort lamp: led

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.25.517.50.108
  • Door Dana S.
  •  de 25/06/2019
Superleuk nachtlampje en praktisch in gebruik, want 360 graden draaibaar
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.