Educatieve poster met herpositioneerbare stickers - Astronomy

Coole stickeractiviteit met grote poster + 40 herkleefbare stickers

Staat: Nieuw product

Poppik

JN007

Apollo 11 inspiratie (106)

Met dit educatieve stickerspel raken kinderen gefascineerd door astronomie en ontdekken ze de sterren waaruit ons melkwegstelsel bestaat.

Kinderen kleven de stickers op de juiste plek op de reuzenposter en onderzoeken het zonnestelsel en de Melkweg. Achteraf hebben ze een mooie poster om boven hun bed te hangen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DIS020

Educatieve poster met 40 herpositioneerbare stickers Astronomy van POPPIK. De poster is aan beide zijden bedrukt: 1 zijde in het Frans, 1 zijde in het Engels. Je kan zelf kiezen welke zijde je verkiest. De stickers tonen alles wat je moet weten over ons het heelal, de planeten en sterrenstelsels.

Afmetingen poster: 100 cm x 68 cm - verpakking: 22 x 35 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar
Ontwerp: Peter Greenwood

_

Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK, opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK , opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Discover, play, stick and create Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers . Je kan er samen of alleen aan werken. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra! Mooi speelgoed voor kinderen én de planeet Ook fijn om te weten: uit ecologisch oogpunt worden de educatieve stickersets van POPPIK niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje). Ze worden verpakt in een platte verpakking , om de ecologische impact te minimaliseren tijdens de productie en het transport. Deze stickers zijn herpositioneerbaar, zodat ze zoveel als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel, heb je h et recht om fouten te maken . Check alle sets om jouw favoriet te kiezen.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories