Geestig mini badboek - Kikker Kris

Staat: Nieuw product

Haba

HAB522

Soms kan iets heel kleins zorgen voor het grootste plezier. Laat je kleintje lezen en zich verdiepen ;-) in dit schattig mini badboekje van Haba.

De avonturen van kikker Kris zullen hem eindeloos boeien en blijven leuk badje, na badje, na badje, ...

4,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304710

TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 10 maanden

Maxi-badplezier in mini-formaat met het mini badboekje Kris de kikker van HABA. In het boekje zit een pieper en staan tekeningen van een schattige eend.

Kikker Kris zorgt pagina na pagina voor plezier en afwisseling – helemaal zonder tekst, maar met boeiende, kleurrijke afbeeldingen en een grappig ratelgeluid.

Afmetingen: 1,5 x 9 x 9 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8190.01
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.