Geestig mini badboek - Kikker Kris

Staat: Nieuw product

Haba

HAB522

Soms kan iets heel kleins zorgen voor het grootste plezier. Laat je kleintje lezen en zich verdiepen ;-) in dit schattig mini badboekje van Haba.

De avonturen van kikker Kris zullen hem eindeloos boeien en blijven leuk badje, na badje, na badje, ...

4,99 €

3,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304710

TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 10 maanden

Maxi-badplezier in mini-formaat met het mini badboekje Kris de kikker van HABA. In het boekje zit een pieper en staan tekeningen van een schattige eend.

Kikker Kris zorgt pagina na pagina voor plezier en afwisseling – helemaal zonder tekst, maar met boeiende, kleurrijke afbeeldingen en een grappig ratelgeluid.

Afmetingen: 1,5 x 9 x 9 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8190.01
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!