Gekleurd zand - Garden lights

Schilderijen van 4 dieren die je kan afmaken met gekleurd zand

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1049

Een propere knutselactiviteit, het bestaat! Je knutselaar werkt in de doos om het zand niet te verstrooien. Maak de 4 schilderijen van nachtdieren af met gekleurd en fosforescerend zand.

Alles zit samen in een stevige opbergdoos met elastische sluiting om al je materiaal op te bergen als de activiteit voorbij is.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08680

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met gekleurd zand
Leeftijdvanaf 5 jaar

Knutselset Gekleurd Zand Sea lights van DJECO is een kleurrijke set om met sand te knutselen. Dankzij het glow-in-the-dark zand zijn de dieren ook in het donker te zien!

Een slimme kit waarbij de doos een klein gat heeft om het overtollige zand op te vangen en in de potten met wijde mond te gieten. Het kind legt zijn of haar schilderij in de doos, maakt de voorgeplakte vlakken open met het bijgeleverde gereedschap en bestrooit ze vervolgens met zand volgens de in het boekje aangegeven kleurcode. Als de schilderijen eenmaal af zijn en je zet ze naast je bed zal er nog een verrassing optreden: de illustraties geven licht in het donker!

Inhoud set: 4 voorgelijmde, gedeeltelijk geïllustreerde kaarten (20 x 20 cm), 12 potjes gekleurd zand, waarvan 6 glow-in-the-dark, 1 plastic hulpmiddel, 1 boekje met stap-voor-stap instructies in kleur.

Aanbevolen leeftijd: 5-8 jaar

Afmetingen doos: 23 x 23,5 x 4 cm - kaarten: 20 x 20 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!