Gieter Cana Large - Lagoon

Grote kindergieter uit duurzaam kunststof in zomerse kleuren

Staat: Nieuw product

Quut

MCH395

Quut must-haves for outdoor play (16)

In bad, in de tuin of op het strand... Cana is een speelse gieter met een iconisch en innovatief ontwerp dat altijd voor speelplezier zorgt. Twee verschillende kanten verdubbelen de pret, omdat kleine kapoenen het water kunnen sproeien of gieten en zo hun fijne motoriek stimuleren.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172918

CollectieLagoon Green
TypeGieters
KleurBlauw

De Ronde Gieter Cana Ocean L van Quut is een echte eye-catcher ... op het strand, in de tuin, in het bad of gewoon in je huis. Deze speelse gieter heeft een unieke look, iconisch en innovatief design en komt in verschillende hippe en felle kleurtjes. Het plezier wordt eens zo groot door de 2 verschillende tuitjes. Je kind kan zowel exact gieten als sproeien, en ondertussen oefent hij zijn motorische vaardigheden. Ook verkrijgbaar in een kleiner formaat (0,5 L).

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 23,5 x 20 x 8 cm - inhoud: 1 liter

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories