Heerlijk badspeeltje So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS022

Sophie de Giraf maakt van elk badmoment een groot plezier! Dit schattig 'giraf-badeendje-speeltje' doppert vrolijk over het badwater, heeft geen gaatje onderaan zodat bacteriën en schimmel zich niet kunnen opstapelen aan de binnenkant en is bovendien makkelijk vast te pakken door de kleinste handjes.

Er mag ook op gekauwd worden, dankzij het natuurlijk Hevea rubber!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 220118 GD33

Dit badspeeltje uit de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom. Door het natuurlijke materiaal is het speeltje veilig om te sabbelen en kauwen op de vele plekjes zoals de oortjes en hoorntjes. De ringvorm maakt het makkelijk om het speeltje vast te pakken en erin te knijpen, zelfs door de kleinste handjes.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Afmetingen: 11 x 8 x 11 cm

Materiaal: natuurrubber

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.526.54.50.12
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!