Kleurrijke wagenspanner - Droomstad *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB108

Tijd voor een ritje met de kinderwagen ! En voor baby's plezier onderweg rijdt deze wagenspanner mee. Ontdek het huisje, de auto met de kikker erin, het vrolijke belletje, ... zo heeft baby altijd iets leuks om naar te kijken.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302923

CollectieVoor baby's
TypeWagenspanners
Leeftijdvanaf de geboorte

Bij een tochtje in de kinderwagen mag de wagenspanner Droomstad niet ontbreken. Met de vele kleurrijke kralen en de grappige kikker in zijn auto zal de baby zich ook tijdens langere wandelingen niet vervelen.

Geschikt vanaf de geboorte. Lengte: 70 cm. Materiaal: Beukenhout en metaal.

Waarschuwing: om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.3418.60.121
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!