Krasplaatjes De Botanist - Le Jardin du Moulin

Decalcomanie knutselset met kleurrijke platen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO410

Le jardin - Moulin Roty (41)

Ontdek de fauna en flora met deze leuke plakplaatjes set. De knutselset bevat 2 vellen met figuurtjes om op geïllustreerde achtergronden te plaatsen. Door er met een potlood overheen te krassen worden de figuurjes getransfereerd.

Een klassieker in een nieuw jasje!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712430

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 4 jaar

Decalcomanie speelset De Botanist van Moulin Roty bestaat uit 2 kleurrijke platen en 2 vellen met leuke illustraties. Plaats de gekozen illustratie op één van de 2 platen. Wrijf met een potlood en zie hoe de overdracht als bij toverslag plaatsvindt.

Deze knutselset komt uit de collectie Le Jardin du Moulin. Deze collectie spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken.

  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 22 x 23 cm

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories