Kunst op nummer - mozaïek - Vlinders

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ521

Atelier collection by DJECO (40)

Mozaïekatelier met geweldig vlinderthema. Kinderen volgen de kleurcodes op de vellen en plakken vervolgens de mozaïeksteentjes op de vleugels van de prachtige vlinders om ze te verfraaien.

Knutselsets met mozaïek zijn een leuke manier om de fijne motoriek van je kind te stimuleren.

7,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08898

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenMozaïeken
Leeftijdvanaf 4 jaar

Deze workshop bevat 2 kaarten met vlindermeisjes en 7 vellen vierkante glitter  schuimstickertjes. Ontworpen door Marie Desbons.

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Mooie en stevige knutseldozen, vol materiaal van top kwaliteit, prachtige tekeningen gemaakt door getalenteerde illustrators, full-colour boekjes met heldere stap-voor-stap instructies ... de Djeco Workshop Collectie helpt kids om zelf prachtige kunstwerken te maken. Het zal ze vleugels geven in hun artistieke ontplooiing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories