Langwerpige poster met herpositioneerbare stickers - Timeline of World History

Set met leerijke poster + 60 spannende educatieve stickers

Staat: Nieuw product

Poppik

JN010

Spannende educatieve stickers die je kan kleven - en herkleven - op deze grote poster.

Dit is een creatieve set die kinderen meeneemt in de geschiedenis van de vijf continenten van onze wereld, vanaf de uitvinding van het schrift tot nu. Kleine wereldontdekkers kunnen 60 stickers kleven op de historische fries.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DIS008

Leeftijdvanaf 8 jaar
ThemaGeschiedenis

Pedagogische poster met 60 herpositioneerbare stickers Timeline of World History van POPPIK. De poster is aan beide zijden bedrukt: 1 zijde in het Frans, 1 zijde in het Engels. De stickers tonen: beroemde mensen, belangrijkste gebeurtenissen en de grote beschavingen van de wereld.

Afmetingen poster: 135 cm x 30 cm - verpakking: 22 x 35 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar
Ontwerp: Olivier Latyk

_

Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK, opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK , opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Discover, play, stick and create Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers . Je kan er samen of alleen aan werken. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra! Mooi speelgoed voor kinderen én de planeet Ook fijn om te weten: uit ecologisch oogpunt worden de educatieve stickersets van POPPIK niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje). Ze worden verpakt in een platte verpakking , om de ecologische impact te minimaliseren tijdens de productie en het transport. Deze stickers zijn herpositioneerbaar, zodat ze zoveel als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel, heb je h et recht om fouten te maken . Check alle sets om jouw favoriet te kiezen.