Leuke badboek - Kapitein Kikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB255

Haal eens een ander soort badspeelgoed boven: het Kapitein Kikker badboekje van Haba. Leuke afwisseling en perfect bestendt tegen bergen badschuim en liters badwater, vuil of proper ;-)

5,99 €

3,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302634

CollectieVoor baby's
TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 18 maanden
STOP/FINISTOP

Dit Haba badboekje met de titel: Kapitein Kikker zorgt voor plezier en afwisseling in het (kinder)badje met leuke tekeningen van dieren om te ontdekken en heerlijk te 'lezen' in bad ;-)

Lengte: 14 cm.
Afmetingen: kunststof
Vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162.2210.06
  • Door Marlies D.
  •  de 08/09/2022
prachtig design tegen een mooie prijs
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!