hochet à suspendre elfe-fleurs

lief hangfiguur bloemenelf*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15132

Deze lieve bloemenelf vraagt erom onderzocht te worden door je nieuwsgierige bengel. Dit leuke hangfiguurtje stimuleert alle zintuigen! Ideaal om...

17,50 €

Add to my wishlist

Deze lieve bloemenelf vraagt erom onderzocht te worden door je nieuwsgierige bengel. Dit leuke hangfiguurtje stimuleert alle zintuigen! Ideaal om aan een babyzitje of wandelwagen te hangen. Geschikt vanaf 1/2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01500.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3738