nachtlampje - konijn

Liefelijk nachtlampje - Konijn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC003

Little Lovely lampjes (22)

Leuk nachtlampje van A Little Lovely Company in de vorm van een guitig klein konijntje.

Handig als subtiel lichtje om bij je kleintje te laten als ze gaan slapen of om in het donker zelf je weg te vinden naar het bed of wiegje van je hartendief :-)

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De Little Light collectie heeft er een vriendje bij: een oh so lovely Konijntje. Dit witte konijntje staat leuk in elke hippe, monochrome kinderkamer. Onze hele little light collectie werkt op batterijen en heeft een handige timer functie. Jouw kleintje kan rustig in slaap vallen bij het zachte licht van Konijntje, want het lampje gaat na een kwartier vanzelf uit.

Afmetingen: 8 x 13 x 13 cm

Materiaal: BPA-, lood- en phthalate vrij PVC

Werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd) en gloeit voor ongeveer 20 uur in totaal

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!


KleurWit
CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
A Little Lovely Company figuurKonijnen
Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
121380.13
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LLBUWH35

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories