Magisch badboek - Brandweer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB512

Magie in bad! De prenten in dit badboek worden in het water volledig zichtbaar.

Leuk badspeelgoed dat elke keer weer zorgt voor erg veel plezier en afwisseling in het badmoment van je kleintje. Pagina na pagina kan je kleintje leuke brandweerdetails ontdekken.

6,99 €

5,59 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304705

TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 10 maanden

Haba badboek Brandweer zorgt voor magisch badplezier – letterlijk, want de afbeeldingen worden pas volledig zichtbaar, als de pagina’s nat worden. Dan kunnen de kleintjes pagina na pagina spannende details rond het thema brandweer ontdekken.

Een uniek en leuk geschenk voor bijvoorbeeld de eerste verjaardag. Ook nog andere thema's beschikbaar.

Afmetingen: 2 x 14 x 14 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141140.02
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!