Magisch hangspeeltje - Bandana buddies eenhoorn

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB073

SKIP*HOP Eenhoorns (15)

Eenhoorns zijn ook de dikste vrienden van de allerkleinste mensjes op onze planeet! Dus ook van jouw kleine baby.

Deze bandana buddie is lekker zacht, heeft verschillende stofjes om aan te voelen, een bijtspeeltje - dat je ook om je pols kan dragen - details met knisperfolie en een rammelaar. Met de handige bevestigingsring hang je dit speeltje ook makkelijk op om naar te grijpen of aan de buggy om ook onderweg te blijven spelen.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306210

CollectieSkip Hop Play
TypeHangspeeltjes
DiertjesEenhoorn

Bandana Buddy Activititeitenspeeltje Eenhoorn van SkipHop, ideaal speeltje voor thuis of onderweg om je kleintje mee te laten spelen, voelen, rammelen, ....

Leeftijd: + 0 maanden

Afmetingen: 13 x 8 x 25 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.1270.30480.07620.27
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP Eenhoorns
Inspiratie en stories