Matras voor Wobbel 360 - Olijf

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB058

Geef uw kind optimaal comfort met de olijfgroene matras voor Wobbel 360. Gemaakt van hoogwaardige materialen, past deze matras perfect bij de vorm van de Wobbel 360 voor een onvergetelijke speel- en ontspanningservaring. De biologisch katoenen hoes is zacht en ademend. Deze Wobbel kussen heeft twee verschillende zijden zodat u kunt afwisselen.

De Wobbel 360 is ideaal voor alle kinderen! Dit houten balansbord is de basis voor allerlei soorten spellen en fijne motorische oefeningen.


Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 94-D360OLIVE

CollectieWobbel 360
TypeMatrasjes
Korting- 30 %

Streelzacht Matrasje Olive voor de Wobbel 360 maakt je heerlijk balansbord lekker zacht en geeft het kleur. Het is dubbelzijdig met aan de ene zijde een coole space print en aan de andere zijde effen blauw. Leuk om af te wisselen. Dit kussen voor je Wobbelboard is verkrijgbaar in tal van leuke kleurtjes. De Wobbel kan je apart in onze shop kopen >

Afmetingen: 100 x 30,5 x 3 cm

Materiaal: gemaakt van zachte, fluweelachtige stof en duurzaam schuim ∙ OEKO-TEX-stof ∙ Inkt op waterbasis ∙ CFC-vrij ∙ Eerlijke productie ∙ Ontworpen in Nederland en volledig gemaakt in de EU

Wasadvies: wasbaar in de wasmachine

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.75
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.