Multi-activiteitenkoffer - Fairy box

Met 6 verschillende knutsel activiteiten en alle benodigdheden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1086

Atelier collection by DJECO (40)

Dit is een zeer complete set met 6 creatieve activiteiten en vele projecten in magisch thema: schilderen, tekenen, collage, volumemodellen, krasloten, 3D-schilderijen. Er is voor elk wat wils!

Urenlange knutselpret met verschillende creatieve technieken en activiteiten om te ontdekken en je onder te dompelen in de wondere wereld van de feeën. Alle accessoires zijn aanwezig, zodat je kind elk van de activiteiten kan uitvoeren zonder extra spullen nodig te hebben.

31,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09332

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 6 jaar
ThemaSprookjes
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Multi-activiteitenkoffer Fairy box van DJECO boordevol knutselactiviteiten en projecten voor uuuuren van creatie en fun. Inclusief 6 activiteiten om te ontdekken: schilderen, tekenen, collage, krasloten, maquette, 3D schilderijen. Al het materialen is inbegrepen + 1 verklarend boekje beschrijft elke activiteit stap voor stap.

Inhoud knutseldoos: 1 schilderkarton, 1 palet van 8 plakkaatverf tabletten en penseel. Kraskaarten: 4 kraskaarten met silhouet en iriserend metallic effect + 1 houten krasstift. Dieren om in elkaar te zetten: 4 vellen voorgesneden kartonnen onderdelen om los te maken en in elkaar te zetten. Collages: 1 bedrukt werkblad, 1 vel dubbelzijdige zelfklevende foamstickers, 4 vellen glitter in verschillende kleuren. Tekening: 1 drieluikpaneel om te voltooien, 13 foamstempels, 1 paars stempelkussen, 1 goudkleurige gelpen. 3D schetsen: 2 werkbladen, 2 voorgesneden bedrukte vellen papieren elementen om los te maken en te kleven, 1 vel dubbelzijdige schuimstickers. 1 boekje met stap-voor-stap uitleg in kleur.

Aanbevolen leeftijd: 6 tot 10 jaar

Afmetingen doos: 33 x 25,5 x 6 cm

Design: Marie Desbons

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Monique L.
  •  de 03/11/2023
Heel goed, prima service. Beveel ik aan.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories