Natuurlijk reinigingswater voor gezicht, lichaam en billetjes - 500 ml

Staat: Nieuw product

Bebio

DM038

Het handige aan dit reinigingswater van natuurlijke oorsprong? Je kan het altijd bovenhalen als je je klein vuil monster wil wassen zonder te veel gedoe, of je zet het aan de verzorgingstafel en gebruikt om rode billetje te verzachten...

Het reinigt, verfrist, verzacht en laat vooral een heerlijk frisse geur achter. Dit verdient met stip een plaatsje tussen je dagdagelijkse verzorgingsproducten.

7,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Bebio's reiningingwater voor gezicht, lichaam en billetjes kan je vanaf de geboorte gebruiken. Het verfrist, verzorgt en laat een heerlijke geur na. In het micellair water zitten 2 actieve stoffen: glycerine dat hydrateert en beschermt en bio kamille water dat verzacht en versoepelt. Je mag het gebruiken vanaf dag 1 en het is volledig vrij van schadelijke stoffen.

Hoeveelheid: 500 ml

Gebruiksadvies:
Aanbrengen met een wattenschijfje of de hand op het gezicht, lichaam en de billetjes van uw baby. Voorzichtig afdrogen, en super handig, afspoelen is niet nodig.

  • geschikt vanaf de geboorte
  • dermatologisch getest
  • vegan product (niet getest op dieren)
  • vrij van schadelijke stoffen - 0% parabenen, 0% ftalaten, 0% fenoxyethanol
  • komt in een gerecycleerde verpakking en FSC karton

 

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.070.19
Buy more, save more!  We willen jullie graag laten kennismaken met dit ecologisch Belgische merk en maken er daarom een leuke actieweek van . Misschien wel het moment om natuurlijke verzorgingsproducten in huis te halen, een voorraad eco luiers aan te leggen of je favoriet BEBIO producten in te slagen. Welke kortingen kan je scoren? Koop 2 BEBIO producten, gebruik de code BEBIO20 en krijg 20% korting Koop 3 BEBIO producten, gebruik de code BEBIO30 en krijg 30% korting Koop 4 (of meer) BEBIO producten, gebruik de code BEBIO40 en krijg 40% korting D eze actie loopt een hele week en is geldig van nu tot en met woensdag 18 maart 2020. Vanzelfsprekend zijn deze codes niet te combineren met andere acties en zijn ze niet cumuleerbaar.     Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .