Reinigingswater voor gezicht, lichaam en billetjes - 500 ml

Voor gezicht, lichaam en billetjes, vanaf de geboorte

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001083

Het handige aan dit reinigingswater van natuurlijke oorsprong? Je kan het altijd bovenhalen als je je klein vuil monster wil wassen zonder te veel gedoe, of je zet het aan de verzorgingstafel en gebruikt om rode billetje te verzachten...

Het reinigt, verfrist, verzacht en laat vooral een heerlijk frisse geur achter. Dit verdient met stip een plaatsje tussen je dagdagelijkse verzorgingsproducten.

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Bebio's reiningingwater voor gezicht, lichaam en billetjes kan je vanaf de geboorte gebruiken. Het verfrist, verzorgt en laat een heerlijke geur na. In het micellair water zitten 2 actieve stoffen: glycerine dat hydrateert en beschermt en bio kamille water dat verzacht en versoepelt. Je mag het gebruiken vanaf dag 1 en het is volledig vrij van schadelijke stoffen.

Hoeveelheid: 500 ml

Gebruiksadvies:
Aanbrengen met een wattenschijfje of de hand op het gezicht, lichaam en de billetjes van uw baby. Voorzichtig afdrogen, en super handig, afspoelen is niet nodig.

  • geschikt vanaf de geboorte
  • dermatologisch getest
  • vegan product (niet getest op dieren)
  • 100% betrouwbare ingrediënten, vrij van schadelijke stoffen - 0% parabenen, 0% ftalaten, 0% fenoxyethanol
  • komt in een gerecycleerde verpakking en FSC karton

Ingrediënten: 

Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propanediol, Tartric Acid, Gluconic Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

_

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.070.19
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .