Natuurlijk Rubberen badspeeltje met rammelaar - Shark

Badspeelgoed met belletje, zachte en flexibel materiaal

Staat: Nieuw product

Laessig

LSG905

Een haai in bad, het is leuker dan je denkt!

Met zijn natuurlijke kleuren en schattige vormen stimuleren de rubberen badspeeltjes van Lässig de tastzin van je baby en deze walvis is vast en zeker het ideale speelkameraadje voor in bad of onder de douche.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1313025266

SamenstellingenNatuurrubber
TypeBadspeelgoed
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Rubberen badspeeltje met rammelaar Shark van LÄSSIG heeft natuurlijke kleuren en leuke vormen, het speeltje een bron van creatief badplezier voor baby's en peuters. Check ook zeker de andere zeediertjes!

De geïntegreerde rammelaar en subtiele kleuren van dit badspeelgoed ontspannen je baby en houden hen speels bezig, stimuleert de fantasie en laat het kinderen opgaan in hun eigen wereld.

Het BPA-vrije rubber heeft zijn eigen natuurlijke geur die volkomen onschadelijk is en als bijkomend voordeel heeft dat het badspeeltje onmiddellijk herkenbaar is, zelfs voor het kleinste kind. Voor zorgeloos spetteren en spelen is het badspeeltje volledig afgesloten, zonder gaatjes. Dit voorkomt ophoping van water binnenin en schimmelvorming.

Afmetingen: 11,5 x 9 cm
Materiaal: natuurrubber
Gebruiksadvies: BPA-vrij, niet steriliseren met stoom of koken. Niet steriliseren in de magnetron. Niet blootstellen aan direct zonlicht en uit de buurt van warmtebronnen houden. Niet geschikt voor gebruik in gechloreerd water (zwembaden).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu . Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders. Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen  die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken  en accessoires voor schoolgaande kinderen , ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl. Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid . Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.