Perfecte cadeauset - Kawan

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR013

Prachtige set voor op je geboortelijst of om mee te nemen op kraambezoek.

Het Kawan badeendje en bijtspeeltje zijn beide gemaakt uit ecologisch rubber en zijn gekleurd met verf uit plantaardige pigmenten, opnieuw zonder schadelijke stoffen. Helemaal veilig voor kleine hartendiefjes.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

De duurzame Hevea cadeauset is een heerlijk duo van een schattig badeendje en een zacht bijtspeeltje uit natuurlijk rubber. Het guitig bijtspeeltje is welgekomen om de pijn bij doorkomende tandjes te verzachten. De structuur op het rubber zorgt dan voor verlichting, de verf op basis van plantaardige pigmenten maakt het lekker veilig. Het speelse badeendje voelt zacht en flexibel aan en zorgt voor uren veilig spelen in bad.

Deze Kawan cadeauset komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect geschenkje voor zowel jongens als meisjes, gemaakt uit FSC-gecertificeerd papier.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen - natuurlijke kleurstoffen van plantaardige afkomst.

Afmetingen: doosje 11.5 x 15.5 x 22 cm - eendje 12 cm hoog, bijtring 10,5 kg

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber. Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!