veilleuse Lampe éléphant Egon

prachtig Olifant Ollie nachtlampje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21349

s Avonds gaat de zon op! Als kleine slaapkoppen in hun bedjes liggen te dommelen, schijnen Olifant Ollie en de zon het hardst. Een houten...

59,95 €

38,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

's Avonds gaat de zon op! Als kleine slaapkoppen in hun bedjes liggen te dommelen, schijnen Olifant Ollie en de zon het hardst. Een houten nachtlampje met een gestipte olifant die over je kleintje waakt. De kabel is 180 cm lang en heeft een wipschakelaar. Inclusief E40 fitting, lamp (max. 10 W, 230 V) niet inbegrepen.

Type verlichtingwandlamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222370.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301131