prent met muis en quote in houten kader

prent met muis en quote in houten kader*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ26824

MINI Bloomingville (219)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- en kinderkamer op. Veel heb...

57,00 €

37,05 €

Add to my wishlist

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- en kinderkamer op. Veel heb je niet nodig! Een illustratie, een leuke quote en een mooi lijstje zijn voldoende om het terrein van kleine kiddo's een unieke look te geven!
Zo zit er in het houten frame een prent van een schattige muis met de spreuk "When life gives you lemons make lemonade". Een decoratieve musthave voor in de kinderkamer! De kader heeft een ophanghaakje, maar geen voet. Afmetingen: 45x60 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
456000.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :50202464

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories