Schitterende DIY knutselset dromenvanger - Gouden uil

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ505

Djeco DESIGN BY Collectie (137)

Maak je eigen schitterende dormenvanger. Een leuke creatieve activiteit met een prachtige zelfgemaakte dromenvanger als mooi resultaat.

Om het makkelijk(er) te maken zijn de onderdelen pre-cut, de cirkel is voorgevouwd en verpakt in touw en er zitten parels, pluimen, glitter sterren, linten en een naald bij om alles mooi af te werken.

11,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07961

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met vormen
Leeftijdvanaf 7 jaar

DIY knutselset dromenvanger Gouden Uil uit de DO IT YOURSELF collectie van DJECO. Met deze set kan je een unieke dromenvanger maken om boven je bed te hangen en ervoor te zorgen dat boze dromen voorgoed voorbij zijn.

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Afmetingen verpakking: 20 x 26 x 3,5 cm - dromenvanger: 15 x 40 cm

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Mateja M.
  •  de 23/05/2023
Very nice present!
  • Door Jacqueline V.
  •  de 19/06/2022
Tevreden
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories