Set van 2 Algi badspeeltjes - Blue mix

Dino badspeelgoed uit natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD814

In bad met LIEWOOD ❤ (62)

Twee dino-vrienden die van water houden! Met deze drijvende baddiertjes kan de pret in bad niet meer stuk. De badspeeltjes van Liewood komen in een set van 2 en zijn leuke vriendjes om badtijd leuker te maken.

Ook leuk om weten: ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber zonder schadelijke stoffen.

27,00 €

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12832-9298-ONE SIZE-CU

CollectieAlgi
TypeBadspeelgoed
PrintsBlue mix
KleurBlauw

Set van 2 Algi badspeeltjes Blue mix uit de collectie van het wondermooie LIEWOOD.
Er zijn ook nog andere kleurtjes en diertjes beschikbaar.


Materiaal: 100% natuurlijk rubber - BPA vrij en CE getest
Afmetingen: kleine dino hoogte 7.5 cm / breedte 9.5 cm / lengte 14 cm,
grote dino hoogte 4.5 cm / breedte 8 cm / lengte 15 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/01/2021
Fijn mooi spul
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories