Set van 2 Vikky Badspeeltjes - Cat Mustard

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD596

In bad met LIEWOOD (90)

Met deze drijvende badbeestjes kan de pret in bad niet meer stuk. De badspeeltjes komen in een set van 2 en zijn leuke vriendjes om tussen het schuim te laten drijven.

Ook leuk om weten: ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber zonder schadelijke stoffen.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12778 0024

CollectieVikky
TypeBadspeelgoed
PrintsCat mustard
KleurMosterdgeel

Set van 2 Vikky badspeeltjes Cat mustard uit de collectie van het wondermooie LIEWOOD.
Er zijn ook nog andere kleurtjes en beestjes beschikbaar.


Materiaal: 100% natural rubber - BPA vrij en CE getest
Afmetingen konijn: 8,7 x 10,8 cm - kat: 7,5 cm x 4 x 13.5 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
158300
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD
Inspiratie en stories