snoezig schapen nachtlampje

snoezig schapen nachtlampje

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17330

Het schattige droomschaap waakt erover dat kleine slaapkoppen heel zacht op weg naar dromenland gaan. Slaapwel! Inclusief kabel (190cm) met...

72,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Het schattige droomschaap waakt erover dat kleine slaapkoppen heel zacht op weg naar dromenland gaan. Slaapwel! Inclusief kabel (190cm) met wipschakelaar. E14, max. 10 watt, 230 V. Materiaal: berkenmultiplex, beukenhout.

Type verlichtingwandlamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.19.625.10.672
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7742