NULL

spannend memospel 'hoog in de lucht'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17261

Gezelschapsspelen van HABA (142)

"In de lucht, klaar af!", klinkt het startsein: koene katten, drieste dassen en heldhaftige honden staan klaar voor een fantastische wedstrijd...

6,95 €

4,52 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

"In de lucht, klaar af!", klinkt het startsein: koene katten, drieste dassen en heldhaftige honden staan klaar voor een fantastische wedstrijd rond de wereld! Wie slaagt erin om de meeste avonturiers de lucht in te sturen en het spel precies op het juiste moment te beëindigen?Spelinhoud: 30 ballonkaarten, 18 mandkaarten, 5 finishkaarten, 4 tandwielen, spelregels. Voor 2-4 dappere avonturiers vanaf 6 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101300.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :005965

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories