ontzettend leuke activiteitenspiraal 'Twirl'

Speelse activiteitenspiraal - Twirl*

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Wie bengelt er aan de spiraal? Het zijn de Zoopreme vrienden van Done by Deer! Hang de activiteitenspiraal aan de rand van baby's park, de wieg...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wie bengelt er aan de spiraal? Het zijn de Zoopreme vrienden van Done by Deer! Hang de activiteitenspiraal aan de rand van baby's park, de wieg of het ledikant en al heel snel zal je oogappel op ontdekking gaan. Aan de spiraal bengelt een rammelend spiegeltje, een piepende giraf en een Zoopreme knuffeltje met een afneembare bijtring. Ook leuk als wagenspanner! Materiaal: 70% katoen, 30% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-40518