super koddig hippo nachtlampje*

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

Een nachtlampje in de vorm van een nijlpaard met een feest mutsje, strikje en een piepklein staartje. Het hippo nachtlampje is ontworpen door Eef...

9,95 €

Add to my wishlist

Een nachtlampje in de vorm van een nijlpaard met een feest mutsje, strikje en een piepklein staartje. Het hippo nachtlampje is ontworpen door Eef Lillemor, prachtig én stijlvol in de kinderkamer! Dankzij het kleine formaat kan het lampje ook mee op sleepover. Leuk als cadeau voor een kinderfeestje of als kraamgeschenk.

Het nachtlampje gaat na circa 60 minuten automatisch uit om energie te besparen en werkt op 3 x LR44 batterijen. De levensduur van zo'n batterij is ongeveer 10 uur, daarna zal het licht minder fel worden. Het LED lampje wordt niet warm en is 100% kindvriendelijk.

Verpakt in mooi transparant cadeaudoosje.
Batterijen meegeleverd.
Materiaal: 100% PVC, BPA & phthalate vrij en CE gecertificeerd.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71600.35
Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!

product referentie :NL-HP