te gekke gehaakte wagenspanner 'Forest'

te gekke gehaakte wagenspanner 'Forest'

Staat: Nieuw product

Hoppa

KZ21573

Nieuw van Peppa: de crochet wagenspanner 'Forest' uit 100% eco-katoen!
De prachtige, met de hand gehaakte wagenspanner heeft een...

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Nieuw van Peppa: de crochet wagenspanner 'Forest' uit 100% eco-katoen!
De prachtige, met de hand gehaakte wagenspanner heeft een grappige bosvriendje dat graag op stap gaat met jou en je kleintje. Het diertje wordt vergezeld door schattige paddenstoelen en bladeren, helemaal in de kleuren van het bos! Bovendien is de 'Forest' wagenspanner niet alleen leuk voor je baby'tje, maar ook voor het milieu... want hij is gemaakt 100% eco-katoen!
Makkelijk aan de kinderwagen te bevestigen door aan beide kanten een knoopje te leggen met de 2 uiteinden. Lengte: 70 cm. Met de hand wassen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
70000.35
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen. Zo zijn de hoofdjes gevuld met schapenwol. Schapenwol neemt zeer snel geuren op. Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een Hoppa lappenpopje al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.