Toffe origami vouwset - Grappige gezichten

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ517

Djeco DESIGN BY Collectie (64)

Vouw de leukste gezichtjes met dit origami pakket voor kinderen. Maak je kunstige vouwwerkjes helemaal af met de sierlijke stickers!

Papiervouwen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook erg leerrijk. Ruimtelijke oriëntatie, motorische vaardigheden en wiskundig inzicht worden allemaal geoefend bij het beoefenen van de eeuwenoude japanse origami-kunst.

5,30 €

3,18 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08757

CollectieSmall gifts
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenOrigami
Leeftijdvanaf 4 jaar
STOP/FINISTOP

Dit origami-pakket Grappige gezichten voor kinderen bevat 24 geïllustreerde vellen om te vouwen, 3 vellen met stickers en een instructieboekje

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen verpakking: 22 x 23 cm
Design: Marie Desbons

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories