Troels badspeeltjes - 3-pack - Rose multi mix

Set van drie rubberen bootjes in roze kleuren

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3419

In bad met LIEWOOD ❤ (60)

Wie gaat er mee bootje varen? Maak van baden een spetterende tijd met drie badbootjes gemaakt van 100% rubber.

De schattige rubberen waterspeeltjes in de vorm van een zeilboot, een speedboot en een onderzeeër drijven perfect op het water en zijn gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes.

35,00 €

24,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14219-2255-ONE SIZE-CU

CollectieTroels
TypeBadspeelgoed
PrintsRose multi mix
KleurRoze
Korting- 40 %

Set van 3 badspeeltjes Troels Rose Multi Mix van Liewood in mooie roze kleuren.

Materiaal: 100% natuurlijk rubberlatex met niet-giftige verf, CE label
Afmetingen speedboot: 3,6 x 6 x 11,5 cm • onderzeeër 5,4 x 6 x 11,5 cm • zeilboot: 8 x 6,5 x 11 cm
Wasadvies: makkelijk proper maken met een vochtige doek, aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories