Tutu design kit - Roze

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA646

Schitterende accessoires van Souza for kids! (362)

Knutselen en verkleden: 2 superleuke activiteiten die elk meisje graag doet.

Met deze prachtige kit kan je kindje zelf haar roze prinsessen tutu samenstellen en daarna haar danskunstjes tonen in de living, de tuin of op school.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105825

TypeKnutselsets
KleurRoze
Leeftijdvanaf 6 jaar

Met deze roze tutu design kit van Souza for Kids kan je kindje haar eigen tutu ontwerpen. Volg de instructies stap voor stap, daarna kan ze schitteren in haar zelfgemaakte balletrok!

Inhoud: 4 kleuren tule stroken, 4 kleuren tule rechthoeken, lintjes, 3 elastiekjes, 9 bloemetjes en 1 elastische band.
Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en knappe accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories