Workshop met glitter mozaïek - Het lied van de zeemeerminnen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ564

Atelier collection by DJECO (40)

Heb je een geduldig artiest in huis die oog heeft voor detail? Versier de mooie zeemeerminnen met deze kunst-op-nummer workshop vol glittermousse en glittersteentjes. Volg de kleurcodes in het instructieboekje en maak de mooiste kunstwerkjes.

Geweldige activiteit voor het oefenen van de fijne motoriek en de artistieke ontplooiing van kinderen.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09423

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenMozaïeken
Leeftijdvanaf 7 jaar

In dit mozaïek pakket met zeemeerminnen zitten 4 achtergronden, 16 bladen met zelfklevende mousse vierkantjes en 4 bladen met glittersteentjes.

Geweldig cadeau voor de kleine knutselaars. 

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen doos: 21 x 21 x 3 cm
Design: Muriel Kerba

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2020
Product volledig in orde, dit was wat ik wou !
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories